Articole dieta, metabolism


1. Farmacia lui Dumnezeu in cele 25 de Alimente ale omului!

Natura este PERFECTA! Cititi despre cele mai cunoscute asemanari dintre alimente si organele umane, dar si despre efectele lor benefice asupra organului respectiv!

http://www.actualitati.net/extern/398738

2. Deficienţa de enzime – cauza tuturor bolilor umanităţii

“Lungimea vieţii este invers proporţională cu rata de epuizare a potenţialului enzimatic al unui organism” spune doctorul Edward Howell.
Enzimele nu sunt un subiect despre care se vorbeşte foarte mult. Însă, acestea sunt esenţiale, iar majoritatea oamenilor din societatea modernă, inclusiv copiii mici, suferă de deficienţă enzimatică. De fapt, suntem singurele specii de pe Pământ care încearcă să trăiască fără enzime alimentare. Ce s-a întâmplat şi de ce sunt enzimele atât de necesare pentru sănătate?, se întreabă Raluca Schachter într-un articol publicat pe Wakeup-world.com.

http://www.financiarul.ro/2013/02/06/deficienta-de-enzime-cauza-tuturor-bolilor-umanitatii/

3. HREANUL si forţa lui  vindecătoare 

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/6956-Hreanul

4 .Cea mai eficientă şi la îndemână soluţie de a lupta împotriva îmbătrânirii premature este alimentaţia.

http://www.doctorulzilei.ro/7-alimente-care-lupta-impotriva-imbatranirii/

5. Statul la soare poate preveni una dintre cele mai frecvente boli reumatice

Persoanele care locuiesc într-o regiune cu o climă însorită, au cele mai puţine şanse de a dezvolta artrită reumatoridă, potrivit cercetătorilor americani.

http://www.doctorulzilei.ro/expunerea-la-rezele-soarelui-poate-preveni-una-dintre-cele-mai-frecvente-boli-reumatice/

6.Ce să alegi din supermarket ca să nu te îmbolnăveşti de cancer

Studiile au arătat o legătură clară între consumul preponderent de fructe şi legume şi riscul scăzut de cancer. Află de la celebrul Dr. Oz ce alimente trebuie neapărat să cumperi de la supermarket.

http://www.eva.ro/dietafitness/nutritie/ce-sa-alegi-din-supermarket-ca-sa-nu-te-imbolnavesti-de-cancer-articol-48705.html


7. CONTRAINDICATII ALE UNOR PRODUSE Sl METODE DE Tratament

Ca fiecare medicament, si plantele medicinale au contraindicatii atunci cane nu se respecta doza (se supradozeaza). Comparativ cu oreparatele medicinale chimice plantele actioneaza mai fin, provoaca raai putine reactii adverse si complicatii. Din aceasta cauza unii oameni considera ca folosirea plantelor este complet inofensiva, indiferent ce modul lor de administrare.

 http://www.boli-medicina.com/tratamente/sanatoase/CONTRAINDICATII-ALE-UNOR-PRODUSE-Sl-METODE-DE-TRATAMENT-BM-COM.php


8. De ce ar trebui să te înfometezi un pic în fiecare zi?
Încă din copilărie ni se spune că avem nevoie de trei mese pe zi. În ciuda acestei convingeri populare, cercetările oamenilor de ştiinţă sugerează că nu trebuie să mâncăm de multe ori în cursul zilei, pentru că acest obicei ne-ar putea afecta sănătatea. Astfel de concluzii au dat naştere aşa-numitului „post intermitent”, care presupune restricţionarea meselor şi a aportului caloric. Iată de ce unii oameni de ştiinţă sunt de părere că ar trebui să încercăm să ne înfometăm un pic în timpul zilei.

Cititi articolul la:

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL