Istoria lumii în două ore subtitrat



Istoria lumii in doua oreDocumentarul este o istorie a lumii "la foc automat", de la începuturile timpului, așa cum îl percepem, până în zilele noastre. Acest film documentar de două ore plonjează în momentele de răscruce ale istoriei lumii: formarea pământului, apariția vieții, răspândirea oamenilor și dezvoltarea civilizațiilor, dezvăluind în același timp conexiuni surprinzătoare cu lumea noastră de azi.
Este un mod cu totul nou de a privi istoria universului, planeta Pământ și omenirea. Producătorii documentarului au depășit barierele tradiționale dintre științele exacte și istorie, pentru a demonstra că doar prin unirea astrofizicii, biologiei, chimiei, paleontologiei, antropologiei și tuturor celorlalte ramuri ale istoriei putem avea portretul real al evoluției noastre pe pământ.
"Cum ar fi dacă ți-am putea spune tot? Întreaga istorie a lumii. Dar, cum ar fi să putem face asta în doar două ore? Vom spune întreaga poveste… de la big bang până în prezent, cum planeta s-a pregătit pentru apariția omenirii, cum epoca de piatră a dus la motorul cu aburi, cum din primele semințe au răsărit orașe și civilizații. Totul este conectat, iar drumul duce la tine. Istoria a avut nevoie de 13,7 miliarde de ani pentru a se desfășura." – Extras din documentar

Istoria lumii în două ore subtitrat

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL