Academician Dr.Virgil Enatescu,inventatorul psihiatriei cibernetice.A fost inclus intre cele 500 genii ale secolului XX


http://adevarul.ro/locale/satu-mare/academician-dr-virgil-enatescu-inventatorul-psihiatriei-cibernetice-fost-inclus-cele-500-genii-secolului-xx-1_54e4e6f3448e03c0fdbfe1f4/index.html
Dr. Virgil Enătescu a semnat şapte cărţi şi monografii, peste 350 de articole ştiinţifice, a participat la 140 de conferinţe medicale interne şi intenaţionale şi să nu uităm nici de cele opt brevete de invenţie şi două certificate de inovator care se leagă de numele său.

Virgil Enătescu s-a născut la Braşov în 11 noiembrie 1940, dar s-a stabilit la Satu Mare. A frecventat şi onorat cu lucrări şi comunicări Cercul de Bionică de la Timişoara, Cercul de Filozofi a şi Metodologia Medicinii al Academiei Române. A susţinut primul doctorat în 1977 la Institutul de Medicină şi Farmacie Timişoara, definind un nou domeniu – analiza comunicării extraverbale în care include şi studiul desenului. Al doilea doctorat îl susţine la Academia Română în domeniul antropologiei culturale. 
Citeste mai mult: adev.ro/nk0eug

Citeste mai mult: adev.ro/nk0eug
r. Virgil Enătescu a semnat şapte cărţi şi monografii, peste 350 de articole ştiinţifice, a participat la 140 de conferinţe medicale interne şi intenaţionale şi să nu uităm nici de cele opt brevete de invenţie şi două certificate de inovator care se leagă de numele său.

Citeste mai mult: adev.ro/nk0eug

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL