ARTA FOLOSIRII POVESTII SI A...RECADRARII. Kevin O'Connor, Brasov, 30 sept.-1 oct.Arta folosirii povestii si a recadrarii, Kevin O'Connor, 30 sept-1 oct. (Brasov) You do not see the images? Click here…

Storytelling: Un workshop despre povestile tale si ale clientilor tai care pot conduce catre schimbare.

Exista o intreaga argumentatie neuro-stiintifica ce explica puterea povestilor. Ce este important sa retii este ca povestea stimuleaza imaginatia, iar imaginatia stimuleaza emotiile. Emotiile sunt forta care ne misca iar povestile ne pot misca foarte usor...catre directiile hranitoare si curajoase.

Povestile captiveaza si conecteaza. Ele sunt insa metafore puternice care pot conduce si catre actiuni curajoase. Oamenii care influenteaza grupuri stiu ca cel mai bun mod de a face publicul sa asculte este prin povesti. Ca si parinte probabil ai repetat aceeasi poveste pana cand aproape ai invatat-o pe de rost. Si facilitatorii buni stiu sa foloseasca povestile, incantand orice public. Secretul unei povesti captivante este sa reusesti sa scoti povestea din interior; suntem si devenim fascinati de propriile povesti.

Generarea povestilor nu este doar un talent innascut; este o abilitate care poate fi educata. Ba chiar mai mult decat atat, in terapie sa stii sa stimulezi generarea povestii clientului poate sa conduca catre actiuni curajoase. Fie ca ai un client in lucru individual fie ca lucrezi cu un grup, in cadru de dezvoltare personala, coaching, team-building sau training tehnic, in clasa atunci cand ai un copil care vrea sa atraga atentia sau lucrezi cu adulti care vor sa invete sa sustina invatarea altora...aceasta este o abilitate pe care o poti folosi oricand, in orice fel si adaptat la multe scopuri.

Acest eveniment se adreseaza psihoterapeutilor din orice orientare terapeutica, consilierilor scolari, trainerilor si facilitatorilor, coach-ilor, specialistilor in formarea adultilor, copiilor, parenting, resurse umane dar si parintilor si liderilor organizationali care isi doresc sa invete sa influenteze prin povesti si povestit.

Cost: 130 ron pentru inscrieri si plati pana la 15 septembrie, 150 ron pentru inscrieri si plati dupa 15 septembrie
**oferta speciala pentru ambele evenimente!!!

Arta si abilitatea de a recadra.

"Am hotarat ca nu imi mai este frica...eram entuziasmata...si asta a facut diferenta astfel incat sa ies din starea aceea". Aceste cuvinte spuse de o clienta au avut foarte mare sens pentru ea dar si pentru mine: s-a inteles intr-un mod diferit atunci cand s-a privit intr-un mod diferit.
Tot asa, calitatea unei lucrari de arta va depinde destul de mult de rama pe care i-o pui...iar o mina foarte serioasa va influenta prima interactiune cu o persoana si felul in care te imbraci te poate face sa te simti foarte bine sau...nu. Tot asa felul in care noi sau clientii nostri ne vedem pe noi insine poate sa devina o "rama" care sa ne completeze sau sa confuzeze.

Acest workshop se va focusa pe abilitatea si arta de a incadra, recadra si refocusa in lucrul cu clientii, publicul sau in dialogul nostru cu noi insine. Arta recadrarii este arta de a pune focusul pe un alt aspect...hranitor si in acelasi timp arta alegerii. Pentru ca daca tu... terapeut, consilier, trainer, facilitator, comunicator stapanesti aceasta arta, o poti da mai departe la nivel de arta.
Cost: 100 ron pentru inscrieri si plati pana la 15 septembrie, 150 pentru inscrieri si plati dupa 15 septembrie.
**Pentru inscrieri si plati pana la 15 septembrie la ambele evenimente, costul este de 200 ron/persoana.

Cine este Kevin O'Connor?

Kevin E. O'Connor, CSP, LCPC, LMFT, consilier adlerian, profesor la conferintele NASAP (North American Society of Adlerian Psychology), preda la Universitatea Loyola din Chicago, Illinois (Statele Unite). Este si psiholog clinician, avand 3 diplome de master in domeniu, fiind si licentiat ca si terapeut de familie si de cuplu. Este si speaker profesionist, unul din cei 700 de oameni din lume care detine certificarea CSP ( Certified Speaking Professional), fiind specializat in a ajuta profesionistii sa devina buni lideri in organizatiile lor. Este un formator de la care multi adlerieni din Statele Unite, Canada si...Romania, au invatat abilitatile de prezentare in spiritul adlerian al respectului fata de audienta, al egalitatii, al cooperarii si incurajarii. Fiecare prezentare a sa este o experienta in sine, inainte de a fi un prilej de invatare pentru ca este omul de la care inveti in primul rand din ceea ce este si apoi din ceea ce spune.  

Locatie, program si inscrieri:

Unde?
Brasov, Hotel Kolping, str. Petofi Sandor nr.27 (mai multe detalii la inscriere)
Program:
(Storytelling) Sambata 30 septembrie, 18.00-21.00
(Recadrarea) Duminica 1 octombrie, 10.00-13.00
Inscrieri aici.
Detalii despre evenimente la: 0722469242, adinavoinea@alfredadler.ro (Adina Voinea) sau 0721235056, ramonaandrei@alfredadler.ro (Ramona Andrei)
Centrul Alfred Adler
București, 031273, Str Banul Udrea 2,
0722.767.841
Dacă ai impresia că educația e scumpă, atunci încearcă să vezi cum e ignoranța (McIntyre). Împreună putem să ne bucurăm de oxigenul arborilor. Tiparește te rog acest mail doar în caz de necesitate. Multumim :D
Facebook
Acest email are caracter informativ. V-a fost oferit din unul sau mai multe din motivele următoare: ați solicitat primirea ofertei noastre, ați solicitat sa fiți ținut(ă) la curent cu actualizarea datelor de derulare a programelor noastre de coaching/training/teambuilidng/consultanță, sunteți un client al organizației noastre, sunteți în baza noastră de date ca urmare a unor corespondente/solicitări anterioare, datele dvs. sunt publice. Ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns la dumneavoastră în mod întâmplător. Dacă nu doriți sa mai primiți newsletterul/mailurile CIRFAA:
MailerLite

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL