Intelepciunea evurilor - Cand totul se prabuseste in jurul tau



dacă nu vizualizezi corect acest e-mail click aici
19 ianuarie 2018
Înţelepciunea evurilor
de Wayne W. Dyer
Volumul conţine pasaje încărcate de înţelepciune, aparţinând unora dintre cei mai mari gânditori ai umanităţii, printre care Iisus, Buddha, Michelangelo, Rumi, Whitman şi alţii, pe teme diverse precum singurătatea, timpul şi pasiunea. Deşi au trăit în epoci şi culturi diferite, toţi aceştia comunică adevăruri universale despre experienţele umane.
mai mult...
Când totul se prăbuşeşte în jurul tău
de Pema Chodron
Cum putem trăi când totul pare să se prăbuşească în jurul nostru - când suntem permanent copleşiţi de frică, de anxietate şi durere? Răspunsul, sugerează Pema Chodron, ar putea fi exact opusul a ceea ce am fi tentaţi să credem. Îndreptându-ne către situaţiile dureroase şi înţelegându-le in profunzime...
mai mult...
Evanghelia după Iisus
de Paul Ferrini
A-l gândi pe Iisus ca fiind în afara minţii tale şi independent de ea înseamnă să pierzi esenţialul. Pentru că în ea ni se adresează Iisus. El ne este cel mai intim prieten care ne vorbeşte, uneori în cuvinte, alteori fără cuvinte. Comunicarea şi comuniunea cu el sunt esenţiale practicării învăţăturii sale.
mai mult...
Obiectivul
de Amratra
Obiectivul - Etapa Conştientizării este a cincea carte dintr-un ciclu de cinci cărţi care vor constitui ghidul de traversare a perioadei actuale şi viitoare pe care omerirea le va parcurge.
mai mult...
Ştii mai multe decât crezi
de Seka Nikolic, Sarah Tay
Te-ai născut cu puterea de a folosi energia. Seka Nikolic te ajută să-ţi cultivi acest dar natural astfel încât să atragi frecvenţele potrivite pentru a-ţi îmbunătăţi major starea de sănătate, calitatea relaţiilor şi cariera.
mai mult...
Graţia de fiecare zi
de Marianne Williamson
Pentru fiecare suflet există un loc plin de bogăţii spirituale şi de puteri miraculoase. "Graţia de fiecare zi" ne ajută să scoatem la suprafaţă resursele noastre interioare, pe măsură ce punem bazele unei vieţi mai pline de graţie divină: o viaţă în care să nu mai dăm vina pe alţii şi în care să nu mai judecăm pe nimeni; o viaţă în care modul de a călători spre o destinaţie...
mai mult...
De neclintit
de Anthony Robbins
Cum ar fi să ştii că, indiferent ce s-ar întâmpla în economie, în bursa de valori sau în sectorul imobiliar, tu şi familia ta nu numai că aţi supravieţui, dar aţi şi prospera - nu numai că te-ai putea proteja, dar ai şi reuşi să profiţi de acele împrejurări care îi fac pe atâţia oameni să trăiască cu teamă?
mai mult...
Sensul vieţii
de Alfred Adler
În Sensul vieţii, Adler susţine şi că nicio experienţă nu este, în sine, un motiv de succes sau de eşec. Potrivit acestuia, nu suntem definiţi de experienţele noastre, ci ne definim prin sensurile pe care le dăm acestora. Astfel, atunci când ne bazăm viitorul pe anumite experienţe, suntem aproape siguri că ne găsim mai mult sau mai puţin într-o eroare.
mai mult...
Războiul meteorologic
de Emil Străinu
În condiţiile în care cei mai mulţi oameni se aşteptau ca următorul război mondial să aibă la baze armele convenţionale, se pare că cele mai importante guverne ale lumii au aprins deja un alt fel de conflict. Acest război este unul nou, care are la bază armele chimice concepute pentru modificarea climei.
mai mult...
Somn sănătos pentru un copil fericit
de Marc Weissbluth
Extenuarea cauzată de un somn neodihnitor îi face pe unii copii să pice laţi de oboseală mai frecvent, să aibă izbucniri nervoase mai des ca alţii şi le poate chiar reduce capacitatea de a fi elevi străluciţi la şcoală. În cele din urmă, copiii care suferă de oboseală cronică devin adulţi care vor suferi de oboseală cronică, fiind afectaţi în diverse moduri: rezistenţă redusă, abilitate redusă de a face faţă stresului, curiozitate şi empatie reduse.
mai mult...
ai primit acest e-mail fiind abonat
la newsletter-ul librariei Eu Sunt
dezabonare

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL