Editorial 14 APRILIE 2020 - Prof.Dr. Aurel ROMILA


S U F L E T U L

Epidemiologia, adică disciplina medicală pentru răspândirea și impiedicarea răspândirii bolilor contagioase, și-a dovedit prin adevărul ei extrem de simplu că apărarea stă în distanțare fizică și dezinfecție. Oamenii au înțeles gravitatea situației și ca să supraviețuiască trebuie să se izoleze, să se dezinfecteze. Pot face boala după un contact involuntar dar se imunizează. Totuși mor de frică.

Cine ne scapă de această frica? Psihologia cu psihoterapiile ei. Antropologic omul nu e numai biologie (vezi Descartes Res Extensa ci și psihic adică Res Cogitum) ci și psihic, care s-a dezvoltat în spirit, suflet, credință și DUMNEZEU ȘI ATUNCI, PESTE IMUNITATEA BIOLOGICĂ STĂ REZISTENȚA SUFLETEASCĂ.

Până la urmă asta face diferența și asta e educația psihologică a viitorului, pe lângă esențiala vaccinare.

Numai așa vom fi oameni, ne vom suporta și ajuta și atunci urgența devine o rigoare disciplinară și nu o frică de amendă!

Psihologii se vor adăuga preoților viitorului! Asta poate confirma și Baba Vanga! De altfel Rudolph Steiner spunea, de la începutul secolului XX, că Christos conduce omul de la începuturi, chiar și pe Moise care a dat Decalogul! Antropologia a devenit dupa Steiner antroposofie, teologia teosofie.

In inchiere: izolare, mască, dezinfecție, credință și educație sufletească, religioasă. Si vom fi oameni!


Bucuresti 14 aprilie 2020

Prof.dr. Aurel R O M I L A


No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL