Au inceput inscrierile pentru Cursul de Lucrator prin Arta Combinata, Modul I

 
Au inceput inscrierile pentru Cursul de Lucrator prin Arta Combinata, Modul I 

Cursul este facilitat de Gabriel Magurianu, psiholog, terapeut ocupational si trainer, in colaborare cu Laura Cristea, psiholog clinician, consilier psihologic si Practicant NLP

Cursul se tine in Bucuresti, in zilele de 14, 15 si 16 noiembrie 2014.

Locatia desfasurarii cursului este:
B-dul Theodor Pallady nr.64, sector 3,in incinta Centrului Social Sf Ioan , etaj 4. (la 3 min de metrou Anghel Saligny)

Lucratorul prin arte este o ocupatie (COR 513905) prin care se ofera servicii de stimulare/ dezvoltare prin miscare si arta (muzica, teatru, desen, colaj, etc.) promovand si respectand drepturile beneficiarului, oferindu-i valoare ca individ si ajutandu-l sa capete incredere in sine.

Conceput intr-o maniera foarte practica, cursantul va intra in contact cu diferite forme ale artei (muzica, dans, pictura, desen, teatru si joc, etc.) si va invata direct o varietate mare de jocuri si activitati pe care mai apoi sa le poata adapta la locul de munca si in terapia pe care o defasoara cu diferiti beneficiari.

Cine se poate inscrie?
- specialiștii (psihologi, psihopedagogi, asistenți sociali etc.) din centrele de recuperare pentru persoane cu handicap, complexe de servicii comunitare, centre de zi pentru copii şi adulţi;
- cadrele didactice din învățământul special și de masă, care lucrează cu copii cu cerințe educative speciale (diferite deficiențe, tulburări de învățare, tulburări de comportament, ADHD, tulburări din spectrul autist etc.);- personalul din spitale și clinici (asistenți medicali, infirmiere, ergoterapeuți etc. )
- părinți și pacienți, membri ai asociațiilor de pacienți;
- studenți care doresc să dobândească competențe în domeniul lucrului prin arte combinate;
- orice persoană doritoare să obțină competențe să învețe să se exprime prin artă.

Durata cursului:
Durata de pregătire este de 21 de ore, 3 zile, în urma cărora participanţii primesc Certificate de absolvire, recunoscute la nivel naţional, de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovatiei.
Intervalul orar in care se va desfasura cursul in zilele de vineri si sambata inclusiv va fi 9.30-17.00 iar duminica se va sustine examenul pentru certificare.

Investitia este de 200 RON / cursant

Pentru înscriere, plata se poate face în contul RO72INGB0000999904385179 (ING Bank- Sucursala Delfinului)

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteţi dovada acesteia, la adresa de mail : laura.ciochina@ymail.com, pentru a vă putea confirma rezervarea locului în sala de atelier.

Numãrul de participanţi la curs este max. 28

Parteneri:
Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati
Cabinet individual de psihologie George Chiriacescu

Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon
0 734 384 926 - Psiholog Laura Cristea

Va multumesc,

GEORGE CHIRIACESCU
Psiholog clinician 
Psihoterapeut Adlerian

Tel: 0724 725 980








.


__,_._,___



No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL