Tuica contra statine


http://www.b1.ro/stiri/externe/tuica-de-prune-i-a-dat-pe-spate-pe-cercetatorii-americani-101437.html
Ţuica de prune - studiu in SUA !!!!!!!

BUN !!!    daca o fi adevarat ...    hai noroc !!  Ca să vezi…. şi să crezi ! 
Ţuica de prune i-a dat pe spate pe cercetătorii americani Ţuica noastră i-a lăsat cu gura căscată pe cercetătorii americani, care au constatat că băutura cea mai populară în rândul românilor este un adevărat  medicament.
Un studiu realizat recent în SUA relevă că, în cantităti moderate, populara tuică de prună poate proteja inima si poate trata anumite probleme ale stomacului si bilei. Studiile biochimistilor americani confirmă o dată în plus că bunicii noştri nu greşeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau" si traditionala băutură. Consumată cu moderatie - nu mai mult de 30 de ml pe zi - poate combate cu succes bolile de inimă, de stomac si problemele la bilă.
Cercetătorii americani au descoperit secretul unor vindecări miraculoase: o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae se găseşte în cantităţi de opt ori mai mari în ţuica de prune. Această substanţă are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe artere şi este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi a infarctului miocardic. Consumul zilnic a 30 de ml de ţuică de prună poate substitui cu succes acest tratament, la un preţ mult mai mic.
În ţuică, se mai găsesc şase tipuri de substanţe care hrănesc celulele roşii ale sângelui şi care cresc cu 120% viteza de producere a hemoglobinei. Un alt beneficiu pe care îl aduce ţuica slabă organismului este reglarea funcţiilor hepatice, graţie conţinutului de vitamine A, B, C, D1 şi D2, nedegradabile termic şi uşor de asimilat. Băutura se recomandă în dischinzeii biliare, disfuncţii ale ficatului provocate de o slabă irigare cu sânge a acestuia sau chiar constipaţie.
Pentru efecte maxime, tuica este indicată ca aperitiv cu 10-15 minute înainte de servirea mesei de prânz, pentru că favorizează absorbţia substanţelor hrănitoare din alimente. În acest caz, nu mai trebuie consumate alte băuturi alcoolice la masă.   

       

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL