Curs de formare profesionala Rorschach - Prof. Dr. Jean Marie Barthelemy L' Universitede Savoie Chamberry, Franta


Domnule Profesor Romila,

Va transmit structura Cursul de formare profesionala continua "L'approche Phenomeno-structurale de la methode du Rorschach en Psychopathologie et Psychologie clinique". Formator: D-nul Prof. Dr. Jean Marie Barthelemy, l'Universite de Savoie - Chambery, Franta. Publicul tinta: psihologi clinicieni, psihodiagnosticieni, studenti si masteranzi - Facultatea de Psihologie si psihologi atestati din alte domenii care doresc sa-si completeze cunostintele clinice.

Se acorda 20 de credite pentru fiecare modul de la Colegiul Psihologilor din Romania (total 60 de credite). Cursul de formare Rorschach cuprinde 3 module. In atasament va transmit programa modulelor si bibliografia.

Pentru mine este o onoare sa va prezint acest curs!

Daca doreste cineva sa se inscrie la cursul de formare Rorschach, care urmeaza sa se tina in Bucuresti (el functioneaza la Iasi de mai mult timp) sau doreste sa primeasca alte informatii legate de acesta, poate transmite un e-mail pe adresa: ancasimona_hagiu@yahoo.fr sau la telefon de contact: 0741740415.

In speranta ca vor fi persoane care isi doresc sa urmeze Cursul de formare profesionala "L'aproche Phenomeno-structurale de la methode du Rorschach en Psychopathologie et Psychologie clinique", ii asteptam cu placere!

Va multumesc !

Hagiu Anca Simona
Master Psiholog/Sociolog

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL