Fotografii lansare carte, Curs Rorschach, ateliere de ritmica DALCROZE

Domnule Profesor A. Romila si dragi colegi,

Va transmit inca doua poze de la lansarea de carte "Destinul - pluralitate si transdisciplinaritate", lansare care a avut loc la Clubul Oamenilor de stiinta, in data de 14.01.2016, in cadrul Simpozionului G.G. Constandache - in memoriam. Ma scuzati ca le trimit cu intarziere, dar a trebuit sa le obtin de la fotograf. De asemenea, vin cu precizarea ca lansarea cartii de la Cafeneaua 33 din data de 9.01.2016 a fost organizata cu ajutorul "Centrului de Studii si Cercetari Juridice si Socio-Administrative" al Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti si al D-lui Dr.St.Jur. Iosif S. Friedmann.
Totodata, sper intr-un raspuns favorabil privind difuzarea si perceptia cursului de inalta tinuta al Domnului Profesor emerit Jean Marie Barthelemy in formula clasica  a testului Rorschach - "L'approche phenomeno-structurale de la methode du Rorschach en Psychopathologie et psychologie clinique". Eu am parcurs deja un modul al acestui curs la Iasi si a fost extraordinar.
Apoi, in datele de 28 si 29 ianuarie 2016 am participat la Atelierele de ritmica DALCROZE aplicata in pedagogia terapeutica si specializata, ateliere care mi s-au parut foarte, foarte interesante. Au fost sustinute de D-na Myriam Curchod profesoara de ritm si muzica la Institutul Jaques Dalcroze Geneva. Proiectul Dalcroze isi propune introducerea ritmicii ca practica muzicala in Romania. Mai multe informatii despre aceste ateliere si proiect sunt disponibile pe pagina de facebook a proiectului: www.facebook.com/culturethroughmusic/ 
Va multumesc, numai bine.

Hagiu Anca Simona
Master Psiholog / Sociolog 

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL