Romanian Monasteries


Poate unii dintre voi nu puteţi ajunge la toate aceste superbe Mânăstiri . Poate vă doriţi câteodată să atingeţi măcar cu privirea şi cu Lumina Sufletului vostru frumos, aceste locuri sacre care adăpostesc de sute de ani adevărate bijuterii în piatră prin care Generaţie după Generaţie îşi încrustează speranţele în eterul Vieţii, îşi ridică Inima până la Cer ca să aducă de acolo mai multă lumină pe Pământ!

Puteţi să o faceţi de câte ori vreţi şi privind doar aceste imagini pe care o dragă prietenă din Craiova , Maria, mi le-a trimis pentru voi.Când vă e dor de liniştea unei Mânăstiri, când doriţi ca măcar pentru câteva clipe să evadaţi cu gândul din cotidian pentru a vă regăsi şi a vă împrospăta energiile, priviţi-le cu atenţie şi cu bucurie! Vă veţi re-conecta şi conecta mai profund la vibraţia tuturor celor care ne-au precedat şi care au trecut prin aceste locuri de pace şi de frumos nesfârşit, veţi simţi cum rugăciunile a mii şi mii de Oameni care au trecut pe acolo de-alungul a sute de ani, vă vor susţine rugăciunile, vă vor da speranţă şi vă vor aminti în taină că nimeni nu e singur, că toţi suntem împreună şi că Dumnezeu ne ţine în îmbrăţişarea Sa iubitoare de veşnicii pentru veşnicii.

Cei care seara, nu puteţi adormi de griji, puteţi lua în Inima voastră câte o Mânăstire imaginându-vă că îi aprindeţi candelele împărăteşti şi o să vedeţi cât de lin veţi intra în Împărăţia sacră a somnului. Vă iubesc şi-i mulţumesc Vieţii că mi-a îngăduit să vă întâlnesc în această Existenţă!

Romanian Monasteries.pps,









No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL