Magnetii pe frigider


Magneti pe frigider

Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania, VICEPRESIDENTE GENERAL unitatea de service, University, Cale del Pozuelo s/n, 16071 - Cuenca Spania.
Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, despre toată gravitatea cazului. După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă. Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hrănit două grupuri de șoareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiți pe uşă.
Scopul studiului a fost de a vedea cum sunt afectate alimentele de radiaţiile electromagnetice ale magneţilor.
Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de șoareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. Magneţii ataşați la orice dispozitiv (aparat) conectat la curent electric cresc consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului.
Avem toți unul sau mai mulţi magneţi pe frigider, ca elemente decorative aduse de departe, fără a le putea suspecta că sunt periculoase. Dar ele sunt mortale. Este periculos să te joci cu forţele naturii şi cu energia. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi puneți-l departe de toate alimentele.
În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită Internetului, ne putem ajuta reciproc, pentru a răspândi in mijlocul familiei şi prietenilor..

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL