Editorial Octombrie

 PERSONALITATI  si PSEUDOPERSONALITATI

        In evolutia oricarei persoane, odata cu maturitatea se produce o ingustare a lumii si o adincire a ei, proces prin care se implineste si persoana. Putini reusesc, multi incearca iar altii renunta dela inceput.
        Curios e ca  galagia cea mai mare o fac cei pseudo, fara contributii reale, fara prea multa carte si fara mult efort se baga in fata, apar la tv, critica, dau sentinte, se lauda din orice, promit desi nu fac nimic, ataca valorile, fac ierarhii cu ei in frunte. Sunt de fapt niste psihopati neexpertizati care fac legea si pun in umbra atat trecutul umanitatii cat si personalitatile prezente si adevarate.
        Cum este posibil asa ceva?
         Este posibil pentru ca cei pseudo n-au caracter, sunt cameleoni oportunisti care traiesc si exploateaza orice moment, neavind nicio consecventa, niciun cuvant. Sunt strict pragmatici si poate sa piara universul, ei sa reuseasca. Este o monstruozitate naturala si atemporala. Frontul normalilor nu exista asa ca acesti daunatori prolifereaza. Aceasta smecherie apre naivilor ca inteligenta. De altfel au grija sa aibe multe atestate, certificate, diplome de la noi si din afara. Le pun pe pereti. Reclama e sufletul comertului si al lor. Ei vindeca orice: batrinete, cancer, impotenta etc. Merg la toate congresele, isi prezinta "descoperirile" lor, pe restul le neaga.
         Nu va temeti de ei. Vedeti-va de treaba. Vedeti care e adevarul. Vor trece ca praful luat de vintul istoriei. Sau poate va apare un vaccin?

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL