Recomandare film - Calea (2010)


http://filmehd.net/the-way-2010-filme-online.html Există multe evenimente în viață care ne iau pe nepregătite. Dintre acestea, există unele care reușesc care provoacă falii adănci în rutina zilnică și ne reamintesc adevăratele valori pe căi nebănuite.
Filmul pe care îl recomand astăzi este unul care aduce în lumină o astfel de experiență. Este unul care ne poartă într-o poveste emoționantă în care un tată pleacă într-o călătorie a regăsirii fiului dar mai ales a regăsirii sale interioare. Filmul se numește "Calea" și ne reamintește într-un mod aparte  valoarea prieteniei adevărate, a deschiderii sufletești și a susținerii pe care un suflet este capabil să-l ofere altui suflet.
Este de asemenea un film cu un rol profund în autocunoaștere, unul care ne poate ghida pe calea regăsirii unor noi valențe ale propriei ființe dacă avem răbdarea și disponibilitatea să-l transformăm într-un profund exercițiu de imaginație. 
Filmul este preluat de aici (link), dar bineînțeles, cumpărarea dvd-ului este varianta optimă pentru o vizionare de calitate. Vizionare plăcută!
Link-uri alternative de vizionare: aici (link) și aici (link).

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL