Dilema Veche - Timpul libertăţii de a nu pierde timpul



 Pentru a vizualiza online acest mesaj, click aici. Pentru dezabonare, click aici.

"Sint vechi, domnule!" (I.L. Caragiale)
Dilema Veche


 
Jurnalist independent de război, multipremiat pentru reportajele lui din zone de conflict, Vaughan Smith este fondator al agenţiei de cameramani freelanceri Frontline Television News şi apoi al Clubului Frontline din Londra, cu filiale în Albania, Bosnia şi Herţegovina, Cehia, Georgia, Rusia, Slovacia. În perioada 2010-2011, în plin scandal WikiLeaks, i-a oferit găzduire lui Julian Assange.
Cititi

Andrei PLEŞU | nici aşa, nici altminteri
După referendum

 

 

Am recitit, de curînd, un articol pe care l-am scris acum şapte ani (apărut în Dilema veche, nr. 173), după eşecul primului referendum anti-Băsescu. Îl republic, din două motive: 1. Situaţia nu pare să se fi schimbat. Ne aflăm, de mult, într-o încleştare politică fără legătură cu nevoile ţării.

 

Cititi

 
Editoriale şi opinii
| Ideologii salvatoare

Feng shui: acupunctura casei - interviu cu Olivia STRACHINĂ, arhitect

 Cum v-aţi apucat de feng shui?
Întîlnirea cu feng shui a fost în 1992, dar practic, el m-a ales pe mine. Un cunoscut m-a solicitat pentru reamenajarea apartamentului său. Era cineva care ştia că mă interesează abordarea energetică a arhitecturii. La un moment dat, m-am confruntat cu impactul mai puţin benefic pe care arhitectura îl poate avea asupra sănătăţii noastre.
Cititi
Google, Google, Google şi, încă o dată, Google. E un nume de care cu greu îmi pot feri privirea în campusul în care îşi are sediul compania americană, din oraşul californian Mountain View. Dacă nu dau peste cuvînt, tolănit pe hainele purtate de unii angajaţi, pe coşurile de gunoi pentru colectarea selectivă a deşeurilor, pe căştile de protecţie pentru biciclişti sau pe clădirile de sticlă lucioasă ca lentilele de la ochelarii de soare scumpi, sesizez ceva familiar la culorile unor obiecte din jur...
Cititi

Vintilă MIHĂILESCU | ...@hai-hui.ro
Timpul libertăţii de a nu pierde timpul

Cristian GHINEA | Atitudini mic-burgheze
Pămpălău geopolitic? Nu cred

Cristina FOARFĂ | bolero de travel
Laos – Luang Prabang cel şic şi Vang Vieng cel trippy

Cititi

Cititi

Cititi


No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL