Important: Asistența pentru Windows XP se încheie în aprilie 2014


Windows XP se retrage
După 12 ani de suport, asistența tehnică pentru Windows XP se va încheia la 8 aprilie 2014. Încheierea perioadei de acordare a asistenței pentru Windows XP ne va ajuta să ne concentrăm resursele pentru a oferi tot ce este mai bun și mai actual în experiența de lucru la PC.
Ce înseamnă aceasta pentru utilizatorii sistemului Windows XP
Încheierea perioadei de acordare a asistenței înseamnă că nu vom mai furniza actualizări de software. Aceste actualizări vă ajută să vă mențineți PC-ul în siguranță și în bună funcționare. Fără acestea, PC-ul dvs. poate deveni ținta virușilor, a programelor spyware și a altor tipuri de software rău intenționat, cauzând pierderea datelor și diminuarea performanței.
Deși computerul dvs. va funcționa, PC-ul poate cauza probleme de securitate și de suport. Dorim să vă ajutăm să evitați acest lucru.
Opțiuni de upgrade
Pentru a vă asigura că PC-ul dvs. este protejat și nu vă cauzează potențiale frustrări, faceți upgrade la cea mai recentă versiune de Windows.
Dacă PC-ul dvs. este mai vechi, gândiți-vă să căutați PC-uri mai noi - le găsiți acum la prețuri convenabile, mai ușoare și mai puternice decât oricând.








No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL