Divorturi rasunatoare


Hollywood-ul pare cuprins de febra divorturilor, cel mai recent cuplu care trece printr-un astfel de episod fiind format din Gwyneth Paltrow si Chris Martin.

Cum insa in acest caz lucrurile nu sunt finalizate, necunoscandu-se sumele puse in joc,ContactMusic s-a oprit asupra altora, rasunatoare datorita averilor cu care s-au ales sotiile dupa divort.

In 2010, pe prima pagina a ziarelor era scrisa cu litere de-o schioapa suma pe care a primit-o modelul Elin Nordegren, fosta sotie a lui Tiger Woods. Acesta s-a ales cu 100 de milioane de dolari.

De altfel, intreaga poveste care a dus la divort a fost pe prima pagina a gazetelor, sportivul inselandu-si sotia in mai multe randuri si cu mai nenumarate femei. In prezent, cei doi au o relatie nu doar civilizata, ci chiar de prietenie, fiind vazuti la o intalnire in patru, fiecare la bratul actualului partener.

Elin Nordegren, de exemplu, se intalneste cu un magnat din industria carbunelui, Chris Cline. Data fiind averea pe care i-a lasat-o sotul, nu poate fi vorba despre bani, opineaza publicatia. mai mult


No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL