PROBLEME CU PICIOARELE.....


DRAGA MEA,

Problemele legate de picioare, vin dintr-o viata anterioara.....
Cind sunt probleme legate de picioare, care dureaza mai mult in timp, acest lucru trebuie sa-ti atraga atentia si sa vezi ce se intimpla.
Ca sa fiu mai clara, asta inseamna, ca intr-o viata anterioara, ai avut o relatie proasta cu Mama Pamint. Prin actiunile tale, ai lezat-o pe Mama Pamint. Ai afectat/AGRESAT Pamintul, prin actiunile tale. Acest lucru ar putea fi : exploatare nemiloasa a subsolului planetei, taierea padurilor, taierea florilor, vinatoarea de animale, rupt crengi din copaci, etc.
Acum, nu mai conteaza, ce ai facut. Dar, poti sa-i ceri iertare Mamei Pamint, pentru actiunile nesabuite, negindite preamult, si care au afectat-o atit de profund. Ceri iertare adinc, sincer, profund din Inima Sacra. Si promiti ca niciodata nu vei mai gresi, de aceasta maniera si ca nu vei mai face nimic, care sa o afecteze negativ, de acum inainte.
2. - Umbli desculta, prin iarba si o rogi pe Mama Pamint, sa extraga din picioarele tale : toate toxinele, energiile si vibratiile joase, totul pentru binele tau cel mai inalt, pentru binele cel mai inalt al Pamintului si a intregii umanitati. Totul cu o emisie de Iubire de pe Inima Sacra.
3. - Rogi pe Mama Pamint, sa elibereze pentru tine din Pamint, electroni, care sunt atit de benefici, corpului uman, pentru sanatatea fizica. Sa nu porti incaltaminte cu talpa de cauciuc. Talpa sintetica rupe legatura corpului fizic cu Pamintul si nu e benefic pentru corpul fizic.
4. - In meditatie, prin dedublare, intri in Pamint. Un nivel care te intereseaza in mod, deosebit este zona Apelor Sacre. Apele Sacre ale Pamintului, au un rol deosebit in vindecare, pentru ca au o vibratie foarte inalta energetic. Aici poti lucra si cu Dragonii de Apa. Te scalzi in apa, incorporezi energiile zonei. Ceri ajutorul Mamei Pamint, dar si a Dragonilor de Apa.
5. - Patrunzi mai adinc in Pamint si ajungi in zona de foc a Pamintului. Este zona magmei Pamintului, aici poti intilni Dragonii de Foc(sunt rosii), pot fi intilniti si in vulcani. Aici ceri purificare totala si vindecare. Ceri ajutorul dragonilor, dar si a Mamei Pamint.
Energetic intri in magma te scalzi. Incorporezi energiile pe Inima Unificata. Ceri dragonilor sustinere energetica, forta si putere interioara pentru vindecare.
6. - Patrunzi in Centrul Pamintului, in Inima de Cristal fieros al Pamintului. Rogi sustinerea energetica a cristalelor, pentru vindecarea ta fizica. Aici, ceri din nou Mamei Pamint iertare. Si rogi Mama Pamint, ca in Iubirea ei de Mama sa te ajute sa te vindeci.
II spui ca de acum ti-ai invatat bine lectiile de spiritualitate si nu vei mai gresi. Greseala ta a fost din nestiinta.
7. - Trebuie sa-ti aduci si tu contributia ta, la vindecarea ta personala. Transmisie de Iubire si Lumina. Vindecare in zona cu palmele. Vorbesti cu celele din zona: le binecuvintezi, le incarci cu Iubire si Lumina si le ceri sa lucreze pentru vindecarea ta totala, pentru binele tau cel mai inalt.
8. - Eliberez si ma detasez total, de energiile mele blocate in aceasta zona. Ele sunt libere si eu sunt libera. Celulele eliberate de energiile joase blocate in zona sunt eliberate. Apoi, umplem celulele cu Energia Iubirii.

Draga mea, sper sa fie citeva idei, care sa poata sa-ti fie de ajutor. Iti doresc din tot sufletul si cu toata Iubirea mea, vindecare usoara si rapida. Mult succes.
Cind incepi sa lucrezi pe tine, trebuie sa te vizualizezi si sa simti interior, ca esti deja vindecata. Autosugestia pozitiva, rezolva pe jumatate problema. Trebuie sa te vezi, cum pasesti usor si fara probleme, nu te mai doare nimic.
Succes draga mea. Sper sa depasesti usor si rapid aceasta faza, pentru binele tau cel mai inalt.

Trepte spirituale cit mai inalte.

SUS,SUS,SUS, SUS ci mai SUS in Lumina.

O seara Magica plina de Iubire si Lumina Divina.

Cu multa iubire,

Tamara

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL