Reflectati cum gandesc unii oameni

Va las pe fiecare sa "evaluati" intentiile lor criminale.
======================================================

Theodore-Roosevelt
"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."
malthus
"Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea iesi din ea cu aceasta populatie în crestere rapida. Filozofia noastra este: înapoi la sat ".

Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:

tedturner
"O populatie totala mondiala de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal."

Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

Thomas Ferguson
"Exista o singura tema în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populatiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populatia este o problema politica. Odata ce populatia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care sa-l sustina. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevar populatia, rapid, va trebui sa trimiteti toti barbatii la lupta si sa ucideti un numar semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca si în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "

Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populatie
AlexanderKing
"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea si potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cadem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de interventia umana si numai prin schimbarea atitudinilor si a comportamentului oamenilor acestea pot fi depasite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "

Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator si respectiv secretar, Clubul de la Roma, "Prima revolutie globala" Pag 104-105, 1991
ehrlich_a
"Un cancer este o multiplicare necontrolata a celulelor, iar explozia demografica este o multiplicare necontrolata de oameni ... Noi trebuie sa mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operatiunea va cere multe decizii aparent brutale si lipsite de inima.. . "

Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : "Bomba numita Populatie"

Rockefeller Foundation Logo
"Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii".

Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

DaveForeman
"Eu cred ca suprapopularea umana este problema fundamentala pe Pamânt astazi. Noi, oamenii, am devenit o boala: "Virusul-Om"."
"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale si in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."
Cousteau
"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie sa il spun, dar este la fel de rau sa nu-l spun. "

J. Cousteau, 1991 explorator si reprezentant UNESCO

Mikhail-Gorbachev
"Noi trebuie sa vorbim mai clar despre sexualitate, contraceptie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologica este criza populatiei. Reduceti populatia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "

kissinger
"Azi, America ar fi indignata daca trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales daca li s-a spus in prealabil ca exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent daca sunt reale sau fictive, care pun in pericol însasi existenta noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rau. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de buna voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de catre Guvernul Mondial. "

Dr. Henry Kissinger, Conferinta Bilderberg, Evians, Franta, 1991
Henry_Kissinger
" Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

"Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia, pentru ca economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din strainatate, în special din tarile mai putin dezvoltate".
"Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
"Persoanele în vârsta sunt consumatori inutili"
"Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50%"

Dr. Henry Kissinger
david_rockefeller
"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala. "
pianka
"Razboiul si foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient si mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie sa moara în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la suta din populatia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala si ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor... Gânditi-va la asta... Stiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravietuieste, va ingropa mai apoi noua "

Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a aratat solutii pentru reducerea populatia lumii la o audienta cu privire la controlul populatiei. Interviu
aici !

david_spangler
"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondiala decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu exceptia cazului în care el va lua o initiere luciferica. "

David Spangler, director al Initiativei Planetare, Organizatia Natiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

United-Nations1
"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va raspunde la reducerea viitoare a ratei natalitatii prin metode contraceptive, sterilizare si avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "

Initiativa pentru Carta Natiunilor Unite ECO-92 PAMANT
mark-earley
"În America de Sud, guvernul Peruan merge din usa în usa facand presiuni asupra femeilor care urmeaza sa fie sterilizate si el e finantat de dolari american pentru a face acest lucru."

Mark Earley în "The Wrong Kind of Party Christian Post "10/27 2008

marjovandijken
"Femeile în Tarile de Jos, care sunt considerate de catre stat ca sunt mame improprii ar trebui sa fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioada determinata de doi ani."

Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Tarile de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian
Georgia_Guidestones_English
"Mentinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura"

Anonim , citat aflat pe una din pietrele
Georgia Guidestones

Prince Philip
"Daca m-as reîncarnat, as dori sa revin pe pamânt ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."
"Cresterea populatiei umane este, probabil, singura si cea mai grava amenintare pe termen lung, pentru supravietuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperata - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multa poluare ."

Printul Phillip, sotul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !

DavidRossBrower
"Graviditatea ar trebui sa fie o crima pedepsibila împotriva societatii, cu exceptia cazului în care parintii detin un permis de la guvern. Toti potentialii parinti ar trebui sa fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetatenilor alesi pentru fertilizare.."

David Brower, directorul executiv Sierra Club
Holmes
"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de taiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toata lumea, daca în loc de a astepta executarea degeneratilor pentru infractiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vadit inapti, sa continue soiul lor ... Trei generatii de imbecili sunt de ajuns.

Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA
ginsburg
"Sincer am crezut ca la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la cresterea populatiei, în special de crestere în rândul populatiilor care nu vrem sa aiba prea multi urmasi."

Curtea Suprema de Justitie
Ruth Bader Ginsburg
John P. Holdren
"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populatiei optime in intreaga lume dar si in fiecare regiune si pentru a arbitra diferitele tari în impartirile regionale. Controlul marimii populatiei ar putea sa ramâna responsabilitatea fiecarui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "

John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !
mcdonald
"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii si aliatii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combina supercapitalismul si comunismul în acelasi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspiratie? Da. Si sunt convins ca exista un astfel de complot international în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, si care este incredibil de rau în intentie. "

Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de catre Uniunea Sovietica
buffettgates
"Astazi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste pâna la aproximativ noua miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"
- Bill Gates ! Clipul aici !

__,_._,___


No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL