Exista iubiri fericite?



Libraria EuSunt
dacă nu vizualizezi corect acest mesaj click aici
5 mai 2017
Există iubiri fericite?
de Guy Corneau
Ea este "femeia care iubeşte prea mult", el este "bărbatul care se teme să iubească". El suferă de "sindromul funiei de gât", ea — de "sindromul lasoului". Fără să-şi dea seama, fiecare aduce în intimitatea cuplului carenţele relaţiei sale din copilărie cu părintele de sex opus. Neînţelegerile şi conflictele lor îşi au de obicei originea în trauma fetiţei neglijate de tată şi în neajutorarea băiatului supraprotejat de mamă.
mai mult...
Hipnoza pentru renunţarea la fumat
de Steluţa Todea Sr., Steluţa Todea Jr.
Aşa cum ne arată şi titlul acestei cărţi, schimbarea pe care vă propunem să o facem prin acest demers este renunţarea la fumat. Nu am spune că renunţarea la fumat este o schimbare uşor de făcut, deoarece am avut nevoie de ani de zile să dezvoltăm acest obicei si să creăm faţă de fumat un adevărat ataşament care în prezent ne tine înlănţuiţi de acest viciu de care ne dăm seama că este chiar greu să scăpăm.
mai mult...
Hipnoza pentru optimizarea vieţii
de Steluţa Todea Sr., Steluţa Todea Jr.
S-au scris de-a lungul timpului multe cărţi care îi îndeamnă pe cititori să acţioneze în sensul îmbunătăţirii vieţii lor. Cu ce se deosebeşte această carte de altele? În această carte, dorim să vă oferim strategii şi metode pentru schimbarea minţii conştiente şi o tehnică hipnotică care funcţionează asupra subconştientului, înlesnind astfel, în mod simplu, implementarea în subconştient a unui program funcţional îmbunătăţit cu care să obţineţi tot ceea ce vă doriţi.
mai mult...
Hipnoza pentru slăbit
de Steluţa Todea Sr., Steluţa Todea Jr.
Întrebarea pe care oricine şi-o pune în legătură cu pierderea în greutate este: există oare posibilitatea de a pierde kilogramele în plus fără efort, fără suferinţă, într-un mod practic şi comod? Răspunsul este afirmativ, nu este nevoie decât să îţi petreci o jumătate de oră pe zi ascultând CD-ul de hipnoză creat special pentru tine şi vei observa ce uşor îţi este să slăbeşti. În acest mod, soluţionarea unei probleme de greutate este necomplicată, la obiect, directă, iar efectul este menţinut pe termen îndelungat.
mai mult...
Hipnoza pentru insomnii
de Steluţa Todea Sr., Steluţa Todea Jr.
Insomnia reprezintă unul dintre simptomele cele mai des întâlnite care însoţesc depresia, dar în literatura de specialitate se realizează distincţia dintre insomnia primară, care este insomnia ca tulburare independentă şi insomnia secundară, care reprezintă insomnia consecutivă cu alte tulburări psihice sau somatice. De aceea, mai întâi trebuie să stabilim care este motivul insomniei, dacă este însoţită şi de alte simptome sau dacă se manifestă singură.
mai mult...
Hipnoza pentru anxietate, atac de panică
de Steluţa Todea Sr., Steluţa Todea Jr.
Stresul este un fenomen comun şi foarte răspândit, care se instalează atunci când mecanismele adaptative ale corpului fizic sau ale corpului mental sunt perturbate. Depresia se instalează atunci când mecanismele sufletului sunt perturbate. Sufletul a fost descris de către Rene Descartes drept o "substanţă imaterială", care se deosebeşte de inteligenţa din creier, dar care la rândul său conţine o inteligenţă intuitivă.
mai mult...
Mi-e limpede acum
de Wayne W. Dyer
Această carte, asociată prea lesne cu memorialistică, este de fapt o carte de dezvoltare personală. Iar lectura sa nu are cum să nu fie provocatoare şi acaparantă. Vei simţi că te afli tot timpul alături de dr. Dyer, răsfoind albumul său de familie sau ascultând poveşti despre rudele sale, despre întâmplările din timpul şcolii, despre cum a scris volumele devenite bestselleruri. În acest timp, te vei simţi îmboldit să îţi analizezi propria viaţă şi vei afla cum toate deciziile şi acţiunile tale te-au determinat să devii ceea ce eşti astăzi.
mai mult...
Parenting conştient
de Susan Stiffelman
Prima abilitate pe care ar trebui să şi-o formeze copiii este aceea de a şti că au dreptul să fie iubiţi aşa cum sunt ei în realitate, respectaţi şi îngrijiţi conform nevoilor lor. Iar primele modele sunt părinţii. Susan Stiffelman prezintă principiile de bază ale creşterii şi educării copiilor şi, în plus, îşi propune să le ofere părinţilor instrumente concrete pe care să le pună în practică atât în beneficiul lor, cât şi al copiilor. Este vorba de metode utile în viaţă cotidiană pentru a întări relaţiile dintre ei.
mai mult...
Cum să ne simţim bine împreună
de David Burns
Cu toţii avem pe cineva cu care nu ne putem înţelege: un prieten sau un coleg care se plânge mereu, un şef prea critic, un vecin nesuferit, un adolescent care se bosumflă şi trânteşte uşile sau un partener de viaţă iubitor, dar care ne provoacă iritare. În bestsellerul său Cum să ne simţim bine împreună: secretul funcţionării relaţiilor, David Burns pune în aplicare terapia cognitiv-comportamentală – o formă de terapie psihologică ce nu foloseşte medicamente, cu rezultate dovedite clinic şi care a revoluţionat tratamentul depresiei la nivel mondial.
mai mult...
Terapia destinului
de Vasile Andru
Terapia destinului este o disciplină şi o căutare sistematică, specializată, îndrumată, desprinsă de cotidian, practicată într-un cadru anume. "Cumul de soartă bună" implică un autocontrol şi o practică a binelui nedesprinse de cotidian, ci în lume. Păstrând toate angajările tale familiale, profesionale, sociale. Dar adoptând o atitudine mentală nouă, îmbunătăţind imaginea de sine, consolidând gândirea pozitivă. Asta începe cu interiorizarea legii revelate; şi instinctele nu mai au izbucniri stihiale, dreapta natură nu mai e contrariată.
mai mult...
Frumuseţea dintâi şi roadele ei
de Felicia Toniţă
Nu există om creat de Dumnezeu care să nu aibă daruri în esenţa lui. Viaţa umană, cu toate grijile supravieţuirii şi temele personale, a ţinut ascunsă în adâncurile sale frumuseţea dintâi a omului. Aşa că a fost uitată. Aducerea aminte de tine, cel frumos, te readuce la viaţa adevărată şi plină de sens. Procesul e mai uşor decât pare la prima vedere.
mai mult...
E3
de Pam Grout
Cele 9 experimente noi propuse de Pam, alături de sfaturile utile şi amuzante despre cum să păstrăm larg deschisă uşa pentru abundenţă şi libertate, se sprijină pe dovezi incontestabile din viaţă reală conform cărora Universul doar aşteaptă ca noi să primim ceea ce el are să ne ofere şi să folosim o  energie ce ne stă mereu la dispoziţie.
mai mult...

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL