Noi Feedback de Multumiri...

* ATUNCI CAND TOTUL PARE GREU AVEM NEVOIE DE PRIETENI.PRIETENII SE GASESC UNEORI  , DAR PRIN INTERMEDIUL DV AVEM SANSA SA FIM MEREU ALATURI.
MULTUMESC TUTUROR CELOR CE FAC POSIBIL SA GASIM INFORMATII UTILE, DAR SI SA NE FACA SA ZAMBIM.
MULTUMESC D-LUI PROFESOR PT CURSURILE DEOSEBITE SI PT TALENTUL ACTORICESC . FIECARE LECTIE A FOST CA O SCENETA , IAR DANSUL STIE SA JOACE REMARCABIL PE ACEASTA SCENA, CARE ESTE VIATA.
VA UREZ MULTE SUCCESE IN CONTINUARE SI MULTA PUTERE DE MUNCA.
CIOBANU (COARNA) MARIN

 

 

* MA NUMESC CHITUC COROVIE ELISABETA SI SUNT MASTERANDA A UNIVERSITATII ECOLOGICE. MULTUMESC LUI DUMNEZEU  CA A FACUT POSIBILA INTALNIREA CU DUMNEAVOASTRA SI VA MULTUMESC DIN SUFLET PT. CA EXISTATI , PT. CA NE ADUCETI  ZAMBETUL PE BUZE , PT. CA AM AVUT ATATEA DE INVATAT DE LA DUMNEAVOASTRA , SUNTETI ADEVARATI PRIETENI.
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

                                                                 Elisabeta  Corovie

 

 

 * Ma numesc Daniela Oprea si sunt masteranda la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Ecologice. Va multumesc din suflet ca existati si ca am putut comunica cu dumneavoastra, primind tot sprijinul si ajutorul de care aveam nevoie.
 
Va multumesc, Daniela Oprea!

 

 

 * Buna ziua!  Numele meu este Diana Andrei si ma bucur foarte tare pentru ca primesc zilnic toate aceste maiuluri interesante.
  Va multumesc si o zi cat mai placuta,
                                                                   Diana Andrei 

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL