Actiune cu ocazia Zilei Mondiale de Preventie a Suicidului


Dragi colegi din Timisoara,

Va scriu din partea Asociatiei Pro Psiho pentru a va invita sa participati alaturi de noi in organizarea unor activitati cu ocazia Zilei Mondiale de Preventie a Suicidului, din data de 10 septembrie.
Avem placerea de a va invita sa luati parte la un eveniment in cadrul caruia publicul sa constientizeze existenta ideatiei suicidare in oameni ca fenomen posibil si relativ raspandit si sa isi gaseasca moduri constructive de a recunoaste situatiile de risc si de a le raspunde in mod constructiv. Credem ca este o ocazie buna sa abordam deschis acest subiect, sa cream cadrul unui dialog intre profesionisti si publicul larg si sa lucram impreuna pentru gasirea unor mijloace de preventie cat mai bune.
Daca doriti sa participati cu organizare de activitati, facilitare de worskhopuri sau creatie artistica relevanta va propunem doua modalitati de incepere a acestei colaborari:

1. Asteptam propunerile dumneavoastra cu activitati sau idei despre cum poate sa fie abordat acest subiect, intr-un mod de impact pentru oameni, prin e-mail la adresa contact@arminda.ro;

2. Va invitam la o intalnire de organizare si planificare in data de 21 august, la ora 19. Intalnirea va dura intre 2 si 3 ore, iar locatia o vom comunica ulterior celor interesati.

Asteptam ideile dumneavoastra si/sau confirmarea de participare pana in data 20 august la adresa de e-mail: contact@arminda.ro

Ne-am bucura sa lucram impreuna,

Asociatia Pro Psiho
https://www.facebook.com/asociatiapropsiho
Asociatia Pro Psiho promoveaza sanatatea mentala in Romania, la nivel individual, la nivel familial si la nivel de comunitate.
----------------------------------
Cristina Alexandra Pop
Psihoterapeut practicant in analiza tranzactionala
+40 724 32 02 32 / +40 742 13 15 17
cristinapop.net

No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL